Pikado Catering
Catering w Toruniu

Menu

Zakres usług
i możliwości realizacji cateringów

PIKADO to nowoczesna restauracja w ścisłym centrum Torunia, mieszcząca się w niezwykłym pod względem architektonicznym Centrum Kulturalno-Kongresowym JORDANKI.

Restauracja Pikado

Niezwykłe miejsce w centrum Torunia

Budynek oraz restaurację zaprojektował Fernando Menis, hiszpański architekt z Teneryfy, za co został nagrodzony między innymi na Światowym Festiwalu Architektury w Barcelonie.

Zobacz zdjęcia

Oprócz regularnej, codziennej działalności restauracyjnej (PIKADO jest czynne codzienne przez siedem dni w tygodniu), restauracji prowadzi działalność cateringową. Centrum Kulturalno-Kongresowe JORDANKI to jeden z najnowocześniejszych obiektów eventowych w Polsce, w którym można organizować nie tylko koncerty, ale wydarzenia, wymagające obsługi cateringowej – do skromnych spotkań do kilkudniowych kongresów dla ponad 1000 osób.

Zorganizujemy co zechcesz

PIKADO realizuje cateringi w każdym zakresie: od prywatnych uroczystości nawet dla kilkunastu osób (chrzciny, urodziny, komunie, wesela), przez przerwy kawowe z przekąskami typu finger food, przyjęcia bufetowe, pokazy kulinarne typu live cooking, tematyczne prezentacje kulinarne, po najbardziej prestiżowa – i najbardziej wymagające – serwowane kolacje, imprezy całonocne z pełną obsługą kelnerską i barmańską.

  • Chrzciny, urodziny, komunie, wesela
  • Przerwy kawowe z finger food
  • Przyjęcia bufetowe
  • Pokazy kulinarne typu live cooking
  • Kolacje z obsługą kelnerską

Dostososujemy się do każdego zamówienia

Nie ma dla nas za małych, ani za dużych grup

Niewątpliwym atutem cateringów realizowanych przez PIKADO w CKK JORDANKI są: znajomość obiektu, posiadanie bazy gastronomicznej i restauracyjnej na miejscu, własny sprzęt cateringowy, pozwalający na obsłużenie imprez cateringowych nawet na 1000 osób.

Szef kuchni

Właścicielem PIKADO, szefem kuchni i jednocześnie osobą odpowiedzialną za catering jest Artur Moroz, wykształcony kucharz, absolwent SGGW, kucharz z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem, właściciel trzech restauracji w Polsce. Był wielokrotnie nagradzany w wielu prestiżowych konkursach kulinarnych, zarówno za przygotowywane potrawy, jak i za dobór i kartę win.

Skontaktuj się z nami